Selamat Datang Ke Laman Web  ProdukTenagaBatin.com

Kami Menawarkan Produk Dewasa untuk Keintiman Suami Isteri (ProExtender, PL SuperGel, Pacak Langit, Vakoou,  Wild-X, Ronado Men Gel, Pheromax, Energy Power Ring, Libigirl dan lain-lain)

Kami menawarkan Produk-Produk Dewasa Yang Mendapat Permintaan Tinggi Dengan Harga Yang Kompetitif Untuk Kebahagian Rumahtangga Anda. Perkhidmatan Jualan Kami Beroperasi 24jam, 7hari Seminggu! Termasuk kos penghantaran PERCUMA*1 & SEGERA untuk seluruh negara (Malaysia) dengan bungkusan adalah RAHSIA ! (*1-Percuma kos penghantaran  Pos Laju bagi pembeli dari Semenanjung. Manakala pembeli dari Sabah & Sarawak hanya perlu membayar tambahan RM5 kos Pos Laju bagi nilai pembelian produk di bawah RM99/-, pembelian melebihi RM100 ke atas akan diberikan percuma pos Laju)

LAMAN UTAMA
BONUS PEMBELIAN
PEMBELIAN & PENGHANTARAN
HUBUNGI KAMI
PROMOSIFEBRUARI 2014
TAWARAN BISNIS

 

 

HUBUNGI KAMI

Jika anda ada pertanyaan sila hubungi atau sms kami (24jam) di 012-413 6422 (Razman Alwi). Kami minta maaf kerana adakalanya kami kesibukan dan tidak sempat menjawab panggilan. Jika itu berlaku, anda dialu-alukan menghantar sms dan kami akan membalas balik dengan kadar segera.

atau email kami di:  info[at]produktenagabatin.com   
                   sila gantikan [at] dengan @ apabila anda menghantar email nanti. 

 

PEMBELIAN & PENGHANTARAN

Langkah 1 : Deposit bayaran ke akaun berikut:

No. Akaun Maybank : 5040-5805-0035
(Noor Haslina Ali)

No. Akaun CIMB : 08030109053526
(Noor Haslina Ali)

Kami turut terima bayaran melalui BSN & Public Bank. Sila sms kami di 012-413 6422 untuk nombor akaun bank-bank tersebut.

Kami turut terima bayaran kredit kad/Paypal. 

Langkah 2 : SMSkan maklumat di bawah ke 012-413 6422

1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. No. Telefon
4. Nama Produk
5. Jumlah Bayaran
6. Tarikh Bayaran & Nama Bank
7. Email bagi Bonus Pembelian (sekiranya berminat untuk dapatkan free gift ebooks)

SMS anda akan dibalas SEGERA. Bungkusan adalah RAHSIA. 

PENGHANTARAN:

Penghantaran PERCUMA*1 melalui Poslaju. (*1-Percuma kos penghantaran  Pos Laju bagi pembeli dari Semenanjung. Manakala pembeli dari Sabah & Sarawak hanya perlu membayar tambahan RM5 kos Pos Laju bagi nilai pembelian produk di bawah RM99/-, pembelian melebihi RM100 ke atas akan diberikan percuma pos Laju)

Penghantaran menggunakan perkhidmatan Pos Laju Malaysia Berhad (klik sini untuk mengetahui status penghantaran secara online). Anda boleh semak status penghantaran dengan memasukkan nombor parcel pos laju yang akan kami berikan sejurus dipos. Terima kasih kerana berurusniaga dengan kami.

 

 

LIBIGIRL

Libigirl
Made in USA
 
RM30 (1 BIJI), RM50 (2 BIJI) & Sila sms untuk nikmati harga diskaun sekiranya membeli lebih dari 2 biji.


Sexual Enhancer , Produk Perangsang Nafsu Bagi Para Wanita...Made in USA
Libigirl dirumus secara saintifik untuk meningkatkan nafsu wanita di tahap kemuncak syahwat,menjadi terlalu seksi dan organism berganda.Libigirl juga membantu wanita yang dingin dalam perlakuan seksual.selain dari itu meningkat keyakinan diri tahap tertinggi
Sexual Enhancer , produk perangsang nafsu bagi para wanita. Keletihan di pejabat, pulang ke rumah menguruskan rumah tangga , pakai makan si ayah dan anak pasti membuatkan para isteri dan wanita keletihan. Bila keletihan , saat-saat bersama suami sering terganggu kerana kekurangan tenaga dan fokus.

Dengan Libigirl, masalah keletihan anda boleh diatasi. Makanan tambahan semulajadi yang direka khusus untuk wanita semua peringkat umur bagi membantu meningkatkan tenaga secara dramatik dalam hal sexuality malah membantu para wanita yg mengalami masalah orgasm.

Libigirl boleh diambil sebelum 3 - 4 jam aktiviti seksual bermula. Ia amat sesuai bagi wanita 18 dan ke atas.

Kenapa anda PERLUKAN LIBIGIRL!
Diformulasikan secara saintifik MENGNINGKATKAN NAFSU SEKS WANITA
Meningkatkan intensiti organism
Membantu meningkatkan prestasi dan keinginan seks
Meningkatkan KEYAKINAN SEKSUAL Anda
Satu kapsul dapat meningkat nafsu seks segera
Kesan daripada 1 Kapsul boleh bertahan sehingga 3 hari
TIADA KESAN SAMPINGAN
100% ASLI, Jaminan!


Bahan-Bahan Di Dalam LibiGirl
Cordyceps Sinensis, Flat-tstem Milkvetch, Seed menggetar Cina, Ligustrum, Cnidium, Cherokee Rose, Walnut (kacang), Dong Quai, Akar Astragalus, Ginseng Korea, Buah Schizandra, Vitamin B-6, L-Arginine, L-lisina dan L -Glutamin.


Penggunaan yang disyorkan
Sebagai diet tambahan. Ambil satu kapsul pada perut yang ringan dan dengan SEKURANG-KURANGNYA 8 auns AIR.

AMARAN!!! Langkah berjaga-jaga
Jangan ambil lebih daripada 1 kapsul setiap 24 jam. Jangan mengambil Libigirl jika anda mengandung atau menyusukan anak.

 

 

 

KEPUASAN ANDA KEPUASAN KAMI !

 

 

2012-2014 ProdukTenagaBatin.com - All Rights Reserved