Selamat Datang Ke Laman Web  ProdukTenagaBatin.com

Kami Menawarkan Produk Dewasa untuk Keintiman Suami Isteri (ProExtender, PL SuperGel, Pacak Langit, Vakoou,  Wild-X, Ronado Men Gel, Pheromax, Energy Power Ring, Libigirl dan lain-lain)

Kami menawarkan Produk-Produk Dewasa Yang Mendapat Permintaan Tinggi Dengan Harga Yang Kompetitif Untuk Kebahagian Rumahtangga Anda. Perkhidmatan Jualan Kami Beroperasi 24jam, 7hari Seminggu! Termasuk kos penghantaran PERCUMA*1 & SEGERA untuk seluruh negara (Malaysia) dengan bungkusan adalah RAHSIA ! (*1-Percuma kos penghantaran  Pos Laju bagi pembeli dari Semenanjung. Manakala pembeli dari Sabah & Sarawak hanya perlu membayar tambahan RM5 kos Pos Laju bagi nilai pembelian produk di bawah RM99/-, pembelian melebihi RM100 ke atas akan diberikan percuma pos Laju)

LAMAN UTAMA
BONUS PEMBELIAN
PEMBELIAN & PENGHANTARAN
HUBUNGI KAMI
PROMOSI DISEMBER 2013
TAWARAN BISNIS

 

 

HUBUNGI KAMI

Jika anda ada pertanyaan sila hubungi atau sms kami (24jam) di 012-413 6422 (Razman Alwi). Kami minta maaf kerana adakalanya kami kesibukan dan tidak sempat menjawab panggilan. Jika itu berlaku, anda dialu-alukan menghantar sms dan kami akan membalas balik dengan kadar segera.

atau email kami di:  info[at]produktenagabatin.com   
                   sila gantikan [at] dengan @ apabila anda menghantar email nanti. 

 

PEMBELIAN & PENGHANTARAN

Langkah 1 : Deposit bayaran ke akaun berikut:

No. Akaun Maybank : 5040-5805-0035
(Noor Haslina Ali)

No. Akaun CIMB : 08030109053526
(Noor Haslina Ali)

Kami turut terima bayaran melalui BSN & Public Bank. Sila sms kami di 012-413 6422 untuk nombor akaun bank-bank tersebut.

Kami turut terima bayaran kredit kad/Paypal. 

Langkah 2 : SMSkan maklumat di bawah ke 012-413 6422

1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. No. Telefon
4. Nama Produk
5. Jumlah Bayaran
6. Tarikh Bayaran & Nama Bank
7. Email bagi Bonus Pembelian (sekiranya berminat untuk dapatkan free gift ebooks) 

SMS anda akan dibalas SEGERA. Bungkusan adalah RAHSIA. 

PENGHANTARAN:

Penghantaran PERCUMA*1 melalui Poslaju. (*1-Percuma kos penghantaran  Pos Laju bagi pembeli dari Semenanjung. Manakala pembeli dari Sabah & Sarawak hanya perlu membayar tambahan RM5 kos Pos Laju bagi nilai pembelian produk di bawah RM99/-, pembelian melebihi RM100 ke atas akan diberikan percuma pos Laju)

Penghantaran menggunakan perkhidmatan Pos Laju Malaysia Berhad (klik sini untuk mengetahui status penghantaran secara online). Anda boleh semak status penghantaran dengan memasukkan nombor parcel pos laju yang akan kami berikan sejurus dipos. Terima kasih kerana berurusniaga dengan kami.

 

 

RONADO MEN GEL

 

RMG

(sila klik laman utama untuk mengetahui harga)

Formula Terkini
Gel pembesaran alat sulit lelaki. Gel ini adalah jawapan bagi kenikmatan seks terbaik untuk lelaki sejati. Kandungan ekstrak herba gel akan menambah aliran darah ke zakar dan menjadikan tegangan lebih lama walaupun selepas klimak.
Penggunaan yang kerap akan merangsang aktiviti metabolisma dan menguatkan tisu-tisu disekeliling zakar. Hasilnya ialah penambahan saiz zakar.Produk Hebat. Formulasi Dari France. Pasti Berkesan.

 

Ciri-ciri
Membesarkan zakar agar lebih panjang & padat dan...

Memberi nikmat terbaik dalam hubungan seks
Ereksi lebih lama walaupun selepas klimak
Meningkatkan prestasi seksual
Memberikan Ereksi Berulang
Mengukuhkan saraf dan otot ereksi
Anti-bakteria
Membolehkan wanita untuk mencapai orgasme

Penggunaan

Sapu Gel & Urut di sekeliling zon sensitif zakar pada waktu pagi & petang selepas mandi. Tidak perlu bilas zakar selepas aplikasi. Tidak melekit atau berminyak. Gel akan menyerap terus ke kulit.
Kandungan Gel:
Ekstrak Mentimun, Ekstrak Witch Hazel, Gliserin, Estrak Red Pueraria Mirifica, Propylene Gycol & Estrak Green Tea.
Berat: 50ml
untuk melihat web luar negara yang menjual produk ini. Bandingkan harganya... Sila klik pada link di bawah untuk lihat harga jualan di Itali/Eropah.

Testimoni:
Selepas menggunakan selama sebulan 4 hari, saya terasa perubahan mendadak. kepala zakar mengembang lebih besar dari sebelum ni, bila time mengeras kepala zakar seperti cendawan. Bila masa beraksi memang tahan lama dari biasa. bayangkan wife bukan main seronok sekali. Kadang kadang bila menonton tv, tangan wife gatal gatal jer nak pegang zakar. Tempahan ke dua pasti akan dibuat sedikit masa lagi.
-Farid Ahmad,Sabak Bernam.
Lama juga saya fikir, macam mana zakar suami saya berubah ketara pembesarannya, sebelum ini bila bersama senang sahaja masuk, tapi sejak akhir akhir ni bukan main susah nak masukkan, bila saya tanya dia hanya tersenyum gelak gelak hinggalah saya terjumpa celah kain dalam almari produk ini. Sekarang ni, saya pula sanggup keluarkan duit untuk belikan untuk suami tercinta. Seronok sangat sebab bukan setakat besar tapi tahan lama.
-Adriana,Sepang
Tak nak cakap banyak, siapa tak try memang rugi, berbaloi dengan harga. Kalau tahu kehebatan produk ni dari dulu lagi dah beli. TQ bro.
-Hisyam Aris,Setiawangsa


KEPUASAN ANDA KEPUASAN KAMI !

 

 

2012-2013 ProdukTenagaBatin.com - All Rights Reserved